På besök hos de norrländska industrijättarna

20 april, 2023

I mars åkte vår VD Emil Carlgren på en spännande Norrlandsresa tillsammans med några andra värmländska företag. Resan arrangerades av Region Värmland, med syftet att små och medelstora verkstadsföretag i Värmland skulle få möjlighet att träffa produktionschefer och inköpare för några av de stora industrijättarna i Norrbotten och Västerbotten.

Resan bjöd på besök på flera olika industrier och industriparker, där det talades om vilka behov som finns hos de norrländska industrierna. Något som kom upp flertalet gånger var behovet av termisk sprutning, vilket ju vi på Koy Coating är experter på.

Det var en både inspirerande och imponerande resa att vara med på och som förhoppningsvis kan leda till samarbeten och affärer för oss här i Värmland.