Skärande bearbetning för högsta precision

Vi på Koy Coating är inte bara experter på ytbeläggning med termisk sprutning, utan vi har även byggt upp en komplett och avancerad maskinpark för skärande bearbetning och efterbearbetning.

Vi är specialister på tillverkning i små och medelstora serier. Tack vare våra engagerade medarbetare och högteknologiska maskinpark, kan vi hjälpa dig att bearbeta det du behöver, på ett mycket effektivt sätt.

Handlar det om skärande bearbetning i rostfritt och andra tuffa material har vi även där en djup expertkunskap. För att behålla den positionen på marknaden, ser vi till att ständigt utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Vår konkurrenskraft, nu och i framtiden, bygger på medarbetarnas kompetens och att utrustningen har högsta standard samt att vi levererar rätt kvalitet på utförda arbeten, naturligtvis i rätt tid.

De flesta detaljer CNC-svarvas, men vi har också tillgång till traditionella kamstyrda maskiner som är mycket kostnadseffektiva för lite enklare detaljer.

Efterbehandling

Även om vi med moderna CNC-svarvar kan få fram en mycket bra ytfinhet, så finns det många applikationer som har ännu större krav och där ytan måste efterbearbetas. Det här gör vi med hjälp av slipning, läppning och polering.

Vi på Koy Coating har lång erfarenhet av efterbearbetning och vi erbjuder en hel avdelning för rundslipning, planslipning, innerslipning, läppning och polering.

Vi kombinerar hög teknisk kompetens inom avancerad bearbetning med termisk sprutning

En komplett leverantör av bearbetning

Svarvning_600x600
Svarvning
Fräsning_600x600
Fräsning
Slipning_600x600
Slipning
koy_coating_verkstad0150-red
Läppning/Polering
Läppning / Polering