Sveriges starkaste CNC-operatör…

28 september, 2021

… behöver du inte vara, däremot ska du vara kunnig, engagerad och kunna ge våra kunder den allra bästa service. Att du sen blir kollega bland annat med en av deltagarna i Sveriges starkaste familj blir en rolig bonus.

Vi söker alltså dig som har utbildning och dokumenterad arbetslivserfarenhet i CNC-maskiner/manuella maskiner. Du ska även ha erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik. Det är meriterande om du har truck- och/eller traverskort.

Du är helt enkelt en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Arbetet kräver stor noggrannhet och vi vill att du är en pålitlig och engagerad kollega. Detsamma kan du förvänta dig av oss. Här ser vi alltid till kundens bästa och arbetar hårt för att hålla leveranstider, högsta kvalitet och service. Ordning och reda och passa våra tider (7–16) med andra ord.

Vi vill att du kan börja hos oss snarast. Tjänsten är en heltidstjänst och lön enligt avtal.

Välkommen med din ansökan till info@koycoating.com