Vår hantering av covid-19

16 juni, 2020

Vi upplever alla en turbulent och ovanlig tid just nu. Corona har fått en enorm påverkan på våra liv, både privat och professionellt. För oss på Koy Coating har säkerhet och hälsa alltid högsta prioritet. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och har vidtagit en rad åtgärder för att skydda våra medarbetares och kunders hälsa. Även om vi inte kan ses som vanligt kan du vara trygg med att vi finns här för dig och stöttar er materialhantering genom krisen. Då vi får många frågor kring hur vi hanterar corona/covid-19 har vi sammanställt svaren på de vanligaste frågorna nedan.

Hur skyddar ni era medarbetare?

Vi uppmanar alla medarbetare att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. I möjligaste mån kommer externa möten utföras via telefon eller digitala kanaler.

De medarbetare som har möjlighet kommer erbjudas möjlighet att arbeta hemifrån för att begränsa smittspridningen i samhället.

Kommer leveranser att försenas?

På grund av gränsstängningar och andra officiella åtgärder kommer förseningar tyvärr kunna förekomma. Vi gör vårt bästa för att minimera kundpåverkan.

Hur hanterar ni sjukfrånvaro till följd av corona/covid-19?

Vi har i princip back-up personal för alla viktiga processer men vid omfattande personalbortfall kan vi inte utesluta att förseningar kan uppstå. Vi hoppas att ni har förståelse, vid frågor tveka inte att kontakta oss.